Kaismanteri

Minä olen Kaisa Kaikkonen yrityksestä nimeltään Kaismanteri.

Hyvän olon palveluni koostuvat lempeistä ja kaikille sopivista luontaishoidoista: Reiki, kundaliinireiki, EFT Tapping -naputtelu, äänimaljahoito, sointukylvyt ja rumpurentoutus.

Tarjoan palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Olen Reiki Master, Kundaliinireiki Master, sointukylpy- ja EFT Tapping -ohjaaja, äänimaljahoitaja sekä koulutettu kokemusasiantuntija. Lempeä läsnäolo, ilo, myönteisyys ja aito kohtaaminen ovat minulle ensisijaisen tärkeitä. Hoidan aina asiakkaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti; päästä varpaisiin ja mielen tasolle saakka. Energiahoitojen koetaan lisäävän rentoutta ja hyvää oloa sekä rauhoittavan mieltä ja vähentävän kipuja.

Kanssani voi myös tulla juttelemaan elämänmullistuksista luottamukselliseen kokemuskeskusteluun, jossa koen tehtäväkseni olla korvina. 

Pidän Linnunlaulun kauniissa salissa ryhmille syvärentouttavia sointukylpyjä tiibetiläisillä äänimaljoilla ja perinnerummulla. Sointukylpy on myös mahdollista toteuttaa yksityistilaisuutena, jolloin se räätälöidään kunkin ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Sointukylpy sopii mainiosti niin perheille, ystäväporukoille, pariskunnille kuin työhyvinvointipäiviinkin. Pidän hoitohuoneellani myös reiki-kursseja yksityisopetuksena tai pienryhmissä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaisa Kaikkonen
puhelin: 040 721 6633
sähköposti: kaismanteri@gmail.com

Scroll to Top