Ravintoterapia Evita

Minä olen Eeva-Maria Varpio Ravintoterapia Evitasta.

Evita on perustettu vuonna 2012. Yritykseni on tarjonnut siitä asti lempeää, yksilöllistä ja ratkaisukeskeistä ravinto- ja hyvinvointivalmennusta.

Tavoitteenani on auttaa sinua kukoistamaan omana itsenäsi ja voimaan hyvin nahoissasi. Yhdistelen palveluissani kaikkea osaamistani funktionaalisesta ravitsemuksesta, fytoterapiasta, bioresonassiterapiasta ja ThetaHealing® -tekniikasta.

Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • ruoansulatuskanavan ja suoliston ongelmat kuten närästys, turvotus, ripuli ummetus, ärtynyt suolisto IBS, imeytymishäiriöt, suoliston bakteerikannan epätasapaino
 • hormonaaliset ongelmat, kuten PMS, menopaussi, kilpirauhasen toimintahäiriöt
 • kohonneet veren rasva- ja sokeriarvot, verenpaine
 • tulehduskierre ja vastustuskyvyn heikentyminen
 • kroonistunut stressi, väsymys, uupumus, masennus
 • allergiat ja yliherkkyydet mm. histamiini-intoleranssi
 • krooniset infektiot
 • nivelvaivat, nivelrikko, fibromyalgia
 • paino-ongelmat
 • erilaiset iho-ongelmat kuten ihottumat, psoriasis, akne
 • migreeni

Palvelutarjontaani kuuluvat:

Ravintovalmennuksessa jokainen kohdataan yksilönä, yksilöllisine tarpeineen ja ominaisuuksineen. Sinun henkilökohtainen terveystilanteesi kartoitetaan tarkasti. Haastattelun ohella apuna käytetään kyselykaavakkeita, ruokapäiväkirjaa ja toisinaan myös laboratoriotestejä. Pyrin aina keräämään laajasti tietoja löytääkseni taustalla olevien ongelmien perimmäiset syyt. 

Ravintovalmennuksella voidaan auttaa ja tukea kehoa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • ruoansulatuskanavan ja suoliston ongelmat kuten närästys, turvotus ripuli ummetus, ärtynyt suolisto IBS, imeytymishäiriöt, suoliston bakteerikannan epätasapaino
 • hormonaaliset ongelmat kuten PMS, menopaussi, kilpirauhasen toimintahäiriöt
 • kohonneet veren rasva- ja sokeriarvot, verenpaine
 • tulehduskierre ja vastustuskyvyn heikentyminen
 • kroonistunut stressi, väsymys, uupumus, masennus
 • allergiat ja yliherkkyydet mm. histamiini-intoleranssi
 • krooniset infektiot
 • nivelvaivat, nivelrikko, fibromyalgia
 • paino-ongelmat
 • erilaiset iho-ongelmat kuten ihottumat, psoriasis, akne
 • migreeni

Oikea, puhdas ja ravintorikas ruoka on kaiken lähtökohta. En räätälöi sinulle yksityiskohtaista ruokavaliota päivä päivältä, vaan opetan sinua koostamaan ateriat oikein, juuri sinulle sopivalla tavalla ja sinulle sopivista raaka-aineista. Saat vinkkejä ruokavalioon, ravintolisien käyttöön, nukkumiseen, liikkumiseen, palautumiseen ja stressihallintaan. Tarvittaessa suosittelen laboratoriokokeita Puhti Terveyspalveluiden kautta tai funktionaalisen lääketieteen testejä, jotka voivat toimia hyvänä lisätyökaluna oireiden alkulähteille pääsemiseksi.

Bioresonanssimittaus on täysin ei-invasiivinen, kivuton ja turvallinen tapa saada tietoa kehosta ja terveyden eri osa-alueista. Se sopii kaikille muille, paitsi henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai raskaana oleville.

Käyttämäni Asyra Pro -bioresonanssilaite mittaa kehon reaktioita eri ärsykkeisiin ihon sähkönjohtokyvyn avulla. Laite sisältää suuren määrän erilaisia testejä, joilla voidaan saada hyvin tarkkaa tietoa siitä, mikä kehossa on epätasapainossa. Mittauksesta saa tiedon, onko vaiva akuutti, jolloin elimistö yrittää korjata tilanteen, vai krooninen, jolloin elimistöllä on enemmän haasteita tasapainottaa ongelma. Alkuhaastattelussa kyselen sinulta ruokavaliostasi, käyttämistäsi ravintolisistä ja elintavoistasi.

Mittaus antaa tietoa kehon tilasta ja toiminnoista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: 

 • vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappo- ja aminohappotasot 
 • allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet 
 • suoliston häiriötilat (dysbioosi, entsyymipuutteet jne.)
 • hormonitoiminnan arviointi 
 • ympäristön toksiinit, raskasmetallit ja homeet 
 • emotionaalisista stressitekijöistä

Mittauksen lopuksi saat kirjallisen raportin tuloksista (englanniksi) ja suomenkieliset ohjeet ruokavalio- ja elämäntapamuutoksiin, kehoa rasittavien aineiden vähentämiseen sekä epätasapainotilojen korjaamiseen vitamiineilla, hivenaineilla, probiooteilla ja rasvahapoilla. Halutessasi teen sinulle hoitotipan.

Mitä ThetaHealing® on?

ThetaHealing on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä meditaatio- ja hoitotekniikka. Sen hienous piilee siinä, että sen avulla voidaan nopeasti muuttaa elämää rajoittavia uskomuksia lempeästi ja syvällisesti.  

Hoitotekniikan on kehittänyt Vienna Stibalin vuonna 1995. Tekniikassa hyödynnetään theta-aivotaajuutta, jonka avulla päästään käsiksi tiedostamattomaan eli alitajuiseen mieleen ja siellä vallitseviin uskomuksiin itsestämme ja ympäröivästä maailmasta.

ThetaHealing -hoidossa pureudutaan rajoittavien uskomusten alkulähteelle sekä korvataan ne positiivisilla. Uskomukset voivat olla mitä tahansa mitä mielemme pitää totena. 

Milloin tulla ThetaHealing® -hoitoon ja mitä hoidossa tapahtuu?

ThetaHealingin avulla voidaan työstää sellaisia uskomuksia, tunteita ja pelkoja, jotka vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiisi. Aihealueita voivat olla esimerkiksi unettomuus, stressi, terveyshaasteet, masennus, kiputilat, työ, ihmissuhteet, ylisukupolviset traumat, oman polun löytäminen, kuormittavat negatiiviset tunteet kuten katkeruus ja häpeä tai jumissa olemisen tunne. Saatan myös kysyä; ”Jos voisit muuttaa jotain elämässäsi juuri nyt, mitä se olisi?”

Hoitomeditaatiossa ohjaan sinut aivojen theta-taajuudelle, joka on linkki alitajuntaamme ja sen kanssa kommunikoimiseen. Theta-taajuus 4-7 Hz on syvä rentoutumisen tila – sama taajuus millä aivomme värähtelevät meditoidessamme. Se on verrattavissa unen ja valveen rajamailla oloon ja on siis luonnollinen tila, jonka läpi menemme ennen nukahtamista. 

Hoito on interaktiivinen. Esittämieni kysymysten kautta pääsemme käsiksi alitajuntasi luomiin uskomusjärjestelmiin ja käymme hoidon aikana keskustelua esille nousevista asioista. ThetaHealing on kuin tekisi suursiivousta omassa päässä: puhalletaan pölyt pois pölyttyneiden käsitteiden, uskomusten ja toimintatapojen päältä. Saattaa olla, että löydät jotakin joka ei enää palvele sinua ja haluat luopua siitä. Sekin onnistuu, sillä muuttamalla asioita juuritasolla, heijastuvat vaikutukset koko elämääsi.

Vahvuuteni ThetaHealerinä on auttaa sinua löytämään negatiiviset tunteet ja uskomukset kehollisten ongelmien taustalta ja vapautumaan niistä. Yhdistän hoitoon vuosien kokemukseni funktionaalisen ravitsemuksen ja luontaislääketieteen osaajana.
ThetaHealing pohjautuu ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla. 
ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä. Lisää tietoa >

Ennen omaa elämänmuutostani tein 12 vuoden uran kaupan alan palveluyrityksessä suuressa pörssiyhtiössä ympäristö- ja henkilöstöjohtamisen parissa. Koulutukseltani olen KTM, diplomiravintoterapeutti (Terveysopisto Salus), ThetaHealer®, sertifioitu Passion Test ja Mastery of Self-Love fasilitaattori.
Eeva-Maria Varpio

Yhteystiedot

Lämpimästi tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin äärelle!

Eeva-Maria Varpio
Puhelin: 044 450 2205
Sähköposti: info@ravintoevita.fi

Scroll to Top