Sinun Flow -hyvinvointi

Minä olen fysioterapeutti ja energiahoitaja Päivi Tukiainen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja auttamisesta. Koen, että nämä arvot yhdistyvät hyvin nykyisessä työssäni. Oma työtaustani on melko pitkä ja monipuolinen.

Työskentelin aiemmin reilun 30 vuoden ajan fysioterapeuttina erikoissairaanhoidon parissa Porvoon sairaalassa. Oman yritykseni perustin muutama vuosi sitten.

Työskentelen nykyään yrittäjänä paitsi fysioterapian, myös täydentävien hoitojen parissa.

Energiahoitoja olen tehnyt nyt jo useiden vuosien ajan. Fysioterapiassa olen erikoistunut muun muassa lantionpohjan ongelmiin sekä naisten että miesten osalta. Energiahoidoissa käytän erityisesti Body Mind Energy Balancing -metodia, jolla huomioidaan ihmisen fyysisen-, energia-, tunne- ja henkisen kehon kokonaisuus. Koska energiahoidon avulla voidaan edistää kehon hyvinvointia monesta suunnasta, on tämä metodi kokemukseni mukaan usein varsin tehokas.

Olen suorittanut myös MB Training Academyn meditaatio-ohjaajan koulutuksen ja voin ohjata asiakkaille syvärentous- ja meditaatioharjoituksia.

Musiikki kuuluu vahvasti elämääni. Sen lisäksi, että olen kiinnostunut musiikin terapeuttisesta vaikutuksesta ja voin hyödyntää sitä tarvittaessa energiahoidoissani, sävellän itse musiikkia intuitiivisesti ja improvisoiden. Musiikkiani voi kuunnella esim. rentoutumisen tai meditoimisen taustamusiikkina mm. Spotifyssä nimellä @PäiviJohanna.

Yhteystiedot

Päivi Tukiainen
Puhelin: 040 732 4581
Sähköposti: sinunflow.hyvinvointi@gmail.com

Scroll to Top