Tervehdys Annantalosta!

Minä olen Anna Emilia Kokko, Annantalon hyvinvointikeskuksen perustaja ja toimitusjohtaja. Olen päätynyt rakentamaan ja johtamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskittymää omaan kotikaupunkiini useiden eri elämänvaiheiden kautta.

Olen tehnyt ”ensimmäisen työurani” ilmailutoiminnan parissa. Taivas ja lentäminen ovat aina kiinnostaneet! Olen toiminut kolmessa eri lentoyrityksessä sekä myös useamman vuoden ilmailuviranomaisella suuryritysvalvonnan parissa. Ilmailuvuosinani aloitin opinnot Helsingin yliopistolla Valtiotieteellisessä tiedekunnassa, josta olen valmistunut yleisen valtio-opin maisteriksi sosiaalipolitiikan ja EU-opintokokonaisuuksien sivuaineilla. Viimeisin työtehtäväni ilmailualalla oli lääkärihelikopteriyrityksen turvallisuusjohtajan tehtävät.

Kun saimme perheeseen ensimmäisen lapsemme…

…en enää palannut palkkatöihin, vaan aloin kehittämään visiotani hyvinvoinnin parissa työskentelystä lähellä omaa kotiani. Ensimmäisen yritykseni perustin vuonna 2018, kun Open Yoga avasi ovensa Porvoon Tarmolassa. Siitä alkoi koko kiinteistön kehityskulku kohti hyvinvointikeskusta! Sittemmin Open Yoga sai uuden nimen ja yritys tunnetaan nykyään Linnunlauluna, jossa ohjataan erilaisia tunteja ryhmille, järjestetään tapahtumia, pidetään koulutuksia, kokouksia ja mitä vain mukavaa ohjelmaa, mihin tila sopii! Koko kiinteistö sai myös uuden nimen vuonna 2022 ja on tunnettu siitä saakka Porvoon Annantalona.

Jo yhteensä toistakymmentä hyvinvoinnin tekijää

Linnunlaulun jälkeen olen rakennuttanut Annantaloon erilaisia asiakasvastaanottotiloja lukuisille hyvinvoinnin tekijöille, jotka toimivat Annantalolla. Tänä päivänä Annantalon hyvinvointikeskuksessa on kuusi hoitohuonetta. Osa huoneista on useiden eri yrittäjien yhteiskäytössä, jolloin ”vakinaisia” hyvinvoinnin tekijöitä on Annantalolla jo yhteensä toistakymmentä! Talon yhteistilat ovat myös uudistuneet ja moni talon aiempi kävijä ihmetteleekin tapahtunutta tunnelman muutosta taloon sisään astuessaan.

Vaikka Annantalo on kokenut jo melko suuren muutoksen viime vuosien aikana, koen kuitenkin, että Annantalon hyvinvointikeskuksen tarina on vasta alussa. Nyt, vuonna 2023 tuntuu oikealta ajalta tuoda esille tämä edelleen laajeneva, mutta jo vankalla pohjalla seisova hyvinvoinnin kokonaisuus yleiseen tietoisuuteen näiden verkkosivujen myötä. Toivon, että sana hyvinvoivemman elämän mahdollisuudesta tavoittaa yhä suuremman joukon ihmisiä! … Ja mitä kaikkea tuleva vielä tuokaan mukanaan Annantalolle – sen saamme nähdä, yhdessä!

Lue lisää Annantalon muutos- ja maailmanparantamishankkeesta Annantalon toimitusjohtajan blogista

Scroll to Top